Följ Readly AB

Readly direkt till topplistan i App-store

Pressmeddelande   •   Mar 27, 2013 11:59 CET

- Intresset för att läsa svenska tidskrifter på iPad är högt, säger Per Hellberg, VD Readly. Sedan lanseringen har vi legat i toppen bland de mest nedladdade apparna i Sverige. 

I Readly får läsaren får obegränsad tillgång till hundratals tidningar i Readlys digitala tidningskiosk vilket betyder ett brett sortiment i läsplattan. 

Det är gratis att prova ett nummer av varje tidskrift på Readly. För den som vill ha obegränsad tillgång kostar det 99 kr per månad. 

- Precis som Spotify gör det enkelt för lyssnaren att finna favoritartisterna och ny musik, möjliggör Readly för läsaren att läsa såväl favoritmagasin som att hitta ny intressant läsning i andra magasin, fortsätter Per Hellberg. 

Readly förhandlar med flera förlag och tidskrifter löpande. Tidningsförlagen får via Readly chansen att hitta nya läsare och nya upplageintäkter. Redaktionerna får nya insikter i vilka som läser, hur de läser och vad de väljer att dela med andra. De tidningar som läses i Readly registreras av TS, branschens opartiska organ för upplageräkning. 

Ladda ner appen gratis på App Store eller www.readly.com

Kontakt: Per Hellberg, VD, telefon: 070-910 74 10
, e-post: per.hellberg@readly.com.