Följ Readly AB

Readly släpper Android- och iPhoneversioner

Pressmeddelande   •   Maj 16, 2013 11:43 CEST

Readly lanserades för knappt två månader sedan och beskrevs då som ett Spotify för tidskrifter. Readly klättrade direkt upp på topplistan i App Store och succén fortsätter och nu med Android- och iPhoneversioner.

– Intresset för Readly har varit jättestort, vilket vi är väldigt glada över, säger Ola Grahn, Sverigechef för Readly. Att utveckla en version för Android och iPhone har varit självklart för oss hela tiden, och nu kan ännu fler ta del av vår digitala tidningskiosk.

Med Readly får läsare tillgång till alla tidskrifter i den digitala tidningskiosken direkt i läsplattan och telefonen för endast 99 kronor i månaden.  Just nu finns över 400 utgåvor av 52 olika spännande magasin att välja bland och sortimentet växer hela tiden.

– Readly är en riktigt bra och användarfokuserad tjänst för läsning av tidningar, som vi gillar och som vi varit en del av med tidningar som M3, MacWorld och PC för Alla redan sedan starten för ett par månader sedan, säger Christer Pettersson, marknadschef för IDG:s konsumenttidningar. Att tjänsten nu även kommer för Android och iPhone gör att ännu fler kan upptäcka detta nya sätt att läsa digitala tidningar.

Readly förhandlar med förlag och presenterar nya tidskrifter löpande. Ambitionen är att leda digitaliseringen av tidningsbranschen och expandera till de Nordiska grannländerna och USA inom kort.

Ladda ner appen gratis på Google Play, App Store eller www.readly.com

Presskontakt

Ola Grahn, Sverigechef för Readly

Telefon: 070-570 69 04

E-post: ola.grahn@readly.com


Om Readly

I Readly får läsaren obegränsad tillgång till hundratals tidningar i en digital tidningskiosk. Det är gratis att prova ett nummer av varje tidskrift på Readly. För den som vill ha obegränsad tillgång kostar det 99 kronor per månad. Readly har funktioner kopplade till Facebook och du kan dela artiklar med vänner. Antalet tidskrifter och titlar växer kontinuerligt, just nu hittar du alla titlar på länken https://on.readly.com/SE/publications


Bifogade filer

PDF-dokument