Följ Readly AB

Albinsson & Sjöbergs motortidningar till Readly

Pressmeddelande   •   Maj 19, 2016 08:57 CEST

Bilsport och ytterligare tio titlar från Albinsson & Sjöberg finns tillgängliga i Readly från den 19 maj.

Readly stärker sortimentet av svenska motortidningar rejält när Nordens ledande motortidningsförlag, Karlskronabaserade Albinsson & Sjöberg, från och med idag kommer att distribuera 11 av sina populära biltidningar via Readly.

Albinsson & Sjöberg dominerar biltidningssegmentet i de svenska tidningshyllorna och tack vare det nya samarbetet kommer nu motorintresserade även kunna läsa titlar som Bilsport, Nostalgia, Allt om MC med flera.

"Vi är mycket glada över att ännu ett av de stora svenska förlagen väljer att samarbeta med oss och detta gör att motorintresserade Readlyläsare nu nästan har ett komplett sortiment. Vi ger nu tillgång till drygt 120 olika motortitlar som spänner från svenska tidningen Bilsport och Vi Bilägare via brittiska F1 Racing och tyska Auto motor und sport till en uppsjö amerikanska specialtidningar", säger Per Hellberg, VD på Readly.

Totalt kan Readlyläsaren idag välja bland över 1500 olika tidskrifter, kunderna får digital tillgång till över 30 000 utgåvor i en enda Readlyprenumeration som kostar blygsamma 99 kronor per månad och fungerar på de allra flesta surfplattor, mobiler och datorer.

"Vi har hållit ögonen på Readly sedan starten 2013. Nu är det dags att ta steget fullt ut, vi skall finnas där motorintresserade finns - oavsett om det är på papper, digitalt eller på något av våra stora event, säger Camilla Sjöberg, VD på Albinsson & Sjöberg.

Här är hela listan över A&S-titlar som från 19/5 finns tillgängliga i Readly:
Bilsport
Trailer
Allt om MC
Bilsport Classic
Nostalgia
Rally & Racing
Trucking
Traktor
Klassiska Lastbilar
Soldat & Teknik
Rock 'n Roll

I Readly får läsare obegränsad tillgång till över tusen svenska och internationella magasin i ett ständigt växande digitalt bibliotek. Readly erbjuder också en för svenska dagstidningar. Obegränsad tillgång till alla magasin eller dagstidningar kostar 99 kronor per månad för respektive tjänst. I priset ingår då användning på fem olika enheter, vilket gör att hela familjen kan använda samma abonnemang. Flera smarta funktioner som favoritmarkering, sökfunktion i artiklar och offlineläsning till resan finns i tjänsten. Antalet tidningar växer kontinuerligt, det aktuella utbudet finns på www.readly.com

Readly grundades 2012 med huvudkontor i Växjö, Sverige. Readly har ett 30-tal anställda, tjänsten finns tillgänglig i drygt 50 länder med huvudfokus på Sverige, Storbritannien, Tyskland och USA där Readly samarbetar med de ledande förlagen.

---

Albinsson & Sjöberg är Nordens största motorförlag och ingår i den familjeägda mediekoncernen FabasGruppen AB som bedriver verksamhet i Sverige, Norge och Polen. Koncernen, med huvudkontor i Karlskrona, har ett 100-tal anställda och omsätter cirka 200 MSEK.

Albinsson & Sjöberg ger ut månadsmagasin, specialtidningar och böcker, har engagemang inom mässbranschen och tidningsdistribution, samt driver webbsajter med huvudsaklig inriktning på motor och teknik.

Därutöver produceras årligen ett 15-tal egna mässor och event med anknytning till motor.

Förlaget driver också Albinsson & Sjöberg Bilmuseum och Karlskrona Porslinsmuseum.