Följ Readly AB

Bonjour! Franska Elle finns nu att läsa i Readly

Pressmeddelande   •   Okt 03, 2014 14:51 CEST

Lagardère Active och Readly har ingått ett samarbete. Förutom världens största modemagasin Elle så kommer även tidskrifterna  ELLE Décoration, ELLE à Table, Paris Match, le Journal du Dimanche, Télé 7 Jours, France Dimanche, ICI Paris, Art & Décoration, Parents, Infobébés att läggas till i Readlys digitala bibliotek.

Det ledande franska förlaget Lagardère Active, en del av Lagardère Group, har ingått ett globalt distributionsavtal med Readly International, som står bakom den internationella digitala plattformen för läsning av tidskrifter och böcker. Avtalet innebär att samtliga Lagardère Active tidskrifter, däribland internationella franska varumärken som ELLE, ELLE Decoration, ELLE a Table, ICI Paris, Paris Match, Public och Tele 7 Jour kommer att finnas tillgängliga i Readlys internationella sortiment för läsning på surfplattor och smartphones.

Readly erbjuder obegränsad digital läsning till ett fast och lågt pris för läsare i 49 länder. I priset ingår användning av Readly på fem olika enheter och läsning av både svenskt och internationellt innehåll.

– Vi är givetvis oerhört glada över detta samarbete med ett av världens ledande förlag, säger Stefan Ohlsson, ansvarig för innehåll på Readly International. Vi vet att för konsumenten så är innehållet det allra viktigaste, och med de starka varumärkena som Lagardère Active tillför kan vi fortsätta att stärka det internationella utbudet i vår tjänst. Vi är i en spännande tillväxtfas och detta samarbete är ett viktigt steg på vägen för att ytterligare attrahera människor runt om i världen att läsa mer.

För mer information, kontakta:
Stefan Ohlsson, Chief Content Officer, Readly International
+46 70 6 42 24 01, stefan.ohlsson@readly.com

I Readly får läsare obegränsad tillgång till flera hundra svenska och internationella tidskrifter i ett ständigt växande digitalt bibliotek. Readly erbjuder också en boktjänst med tusentals böcker för obegränsad läsning, och har nyligen även introducerat en pilotversion med svenska dagstidningar. De första två veckorna är gratis för användaren, därefter kostar obegränsad tillgång till alla tidskrifter och böcker 99 kronor per månad för respektive tjänst. I priset ingår då användning på fem olika enheter, vilket gör att hela familjen kan använda samma abonnemang. Självklart kan man som användare spara och dela innehållet med sina vänner via sociala medier. Antalet tidningar och boktitlar växer kontinuerligt, och det aktuella utbudet finns på www.readly.com

Bifogade filer

PDF-dokument