Följ Readly AB

Digitala tidningstjänsten Readly lanserar ny generation appar, webbläsarversion och stöd för korsord

Pressmeddelande   •   Okt 13, 2015 09:40 CEST

Den nya generationens Readlyappar fokuserar framförallt på att bättre och snabbare hantera det stora antalet tidningar som ingår samt rusta för att ta emot ännu fler. Samtidigt öppnar webbläsarversionen för användning på exempelvis datorer vilket gör Readly tillgängligt för nya användargrupper.

Abonnenter som använder Readly på iPhone eller iPad får dessutom efter uppdatering möjlighet att lösa korsord och sudoku direkt i den digitala tidningen. En unik och hett efterlängtad finess.

- Vi tar nu nästa steg i utvecklingen mot att bli de facto standard för digital tidningsläsning, säger Per Hellberg, verkställande direktör på Readly. Vår prenumerationsmodell med ett fast månadspris för allt du vill läsa är grunden, samtidigt är det viktigt att kunna utöka katalogen av tidningar utan att offra prestanda för den enskilda användaren.

Readly har sedan starten 2013 samlat ett imponerande antal svenska och internationella tidskrifter i sitt utbud. I dag erbjuds obegränsat läsande av mer än 1 200 svenska och internationella magasin - totalt finns just nu mer än 25 000 utgåvor tillgängliga för 99 kronor per månad. 

I Readly får läsare obegränsad tillgång till över 1200 svenska och internationella tidskrifter i ett ständigt växande digitalt bibliotek. Readly erbjuder också en boktjänst med tusentals böcker för obegränsad läsning, och har nyligen även introducerat en version med svenska dagstidningar. Obegränsad tillgång till alla tidskrifter och böcker 99 kronor per månad för respektive tjänst. I priset ingår då användning på fem olika enheter, vilket gör att hela familjen kan använda samma abonnemang. Självklart kan man som användare spara och dela innehållet med sina vänner via sociala medier. Det går också att söka på innehållet i alla tidningar som finns i tjänsten. Antalet tidningar och boktitlar växer kontinuerligt, och det aktuella utbudet finns på www.readly.com