Följ Readly AB

Digitala tidskriftstjänsten Readly släpps för plattor och datorer med Windows 8

Pressmeddelande   •   Okt 09, 2013 14:45 CEST

Readly, som erbjuder över 100 magasin och tidskrifter i digital form för 99 kronor per månad, är från och med idag även tillgänglig för surfplattor och datorer med Windows 8. Det här är första gången som Readly blir tillgänglig för datorer.

Readly har kallats ett Spotify för tidskrifter. Appen samlar idag över 100 svenska tidskrifter som läsaren får tillgång till för 99 kronor per månad. Readly lanserades i Sverige i mars i år och är den första digitala tjänst att erbjuda ett brett utbud av tidskrifter till fast pris.

Abonnenten kan läsa sina tidskrifter antingen på sin läsplatta eller på sin smarta mobil - och nu även på datorer som har Microsoft Windows 8 som operativsystem. Windows 8 växer snabbt i popularitet och har idag en marknadsandel om cirka 9 % i Sverige.

– Vi vill att tidskrifter ska finnas överallt där läsarna vill ha dem. Stöd för Windowsenheter var nästa logiska steg för Readly efter apparna för iOS och Android, säger Per Hellberg, vd för Readly International AB.

Med den nya Readly för Windows tar tjänsten ett första steg bortom surfplattor och mobiler. Det är en viktig och naturlig utveckling.

–  Vi har fått väldigt många positiva reaktioner från konsumenterna under vårt första halvår, men vi har också hört starka önskemål om att appen också ska finnas för datorer. Man vill kunna läsa sina tidskrifter när och var som helst och då ska vi leverera på det, fortsätter Per Hellberg, vd för Readly International AB.

Readly för Windows 8 finns från och med idag tillgänglig via Windows Store.

För mer information, kontakta:

Per Hellberg, vd Readly International AB, 070-910 74 10, per.hellberg@readly.com

Om Readly

Med Readly får läsare obegränsad tillgång till hundratals tidningar i en digital tidningskiosk. Det är gratis att prova ett nummer av varje tidskrift på Readly. För den som vill ha obegränsad tillgång kostar det 99 kronor per månad. Readly har inbyggda sociala funktioner som gör att du kan dela artiklar med vänner. Antalet tidskrifter och titlar växer kontinuerligt, alla titlar just nu hittar du på http://www.readly.se


Bifogade filer

PDF-dokument