Följ Readly AB

Meg Tiveus ny styrelseordförande i Readly

Pressmeddelande   •   Maj 02, 2013 09:19 CEST

Meg Tiveus tillträder som styrelseordförande för svenska Readly. Ett företag som i media beskrivits som ett ”Spotify för svenska tidskrifter”. Mötet med Readly har förändrat Meg Tiveus läsvanor. Numera läser hon nya tidskrifter på sin surfplatta varje dag.

Readly har en enkel och sympatisk affärsmodell med stor potential att locka svenska och internationella tidskriftsläsare, säger Meg Tiveus. Som läsare av tidskrifter är jag frälst och älskar tjänsten. Tjänsten är lika tydlig och attraktiv för magasinsläsaren som Spotify är för den som lyssnar på musik.

Tidigare har Meg Tiveus varit vd för Svenska Spel, vice vd på Posten och divisionschef inom bland annat Åhléns-koncernen Holmen. Idag sitter hon bland annat i styrelsen för Swedish Match, Cloetta AB, Nordea Fonder, Arkitektkopia AB, Folktandvården AB och Björn Axen AB.

– Meg Tiveus är en synnerligen rutinerad företagsledare och ett ytterst kompetent styrelseproffs, säger Per Hellberg vd på Readly. Hon har ett brett kontaktnät inom näringsliv likväl som kultur och vi är glada att hon tagit sig an uppdraget. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans i detta snabbväxande företag och bli världsledande inom digitaliseringen av tidskrifter.

Kontakt

Meg Tiveus

Telefon: 070-690 78 80

E-post: meg.tiveus@telia.com

Per Hellberg vd Readly

Telefon: 070-9107410

E-post: per.hellberg@readly.com

Ladda ner appen gratis på App Store eller www.readly.com

Om Readly

I Readly får läsaren obegränsad tillgång till hundratals tidningar i en digital tidningskiosk. Det är gratis att prova ett nummer av varje tidskrift på Readly. För den som vill ha obegränsad tillgång kostar det 99 kronor per månad. Readly finns för iPad och kommer snart för Android. Readly har funktioner kopplade till Facebook och du kan dela artiklar med vänner. Antalet tidskrifter och titlar växer kontinuerligt, just nu hittar du alla titlar på länken https://on.readly.com/SE/publications

Bifogade filer

PDF-dokument