Följ Readly AB

Readly går ombord med SAS

Pressmeddelande   •   Mar 05, 2015 14:03 CET

Flygbolaget SAS kommer inte längre att erbjuda läsning i pappersformat ombord för sina passagerare. I stället är det digital läsning som gäller, och där får SAS passagerare nu tillgång till Readlys hela magasinsutbud på närmare 1 000 titlar och 12 000 tidningar via SAS egen app.

– SAS kunder har ett ökande digitalt beteende och därför utvecklar vi löpande lösningar som tillgodoser de behoven, säger Eivind Roald, kommersiell chef på SAS. Nu finns vårt samarbete med Readly och fler tidningstitlar tillgängligt i SAS app. SAS erbjuder därmed ett mycket brett utbud av läsning som kan laddas ned digitalt från 22 timmar innan resan. Vårt digitala fokus är huvudanledningen till att vi slutar med papperstidningar i gaterna. Samtidigt är den stora mängden papperstidningar på alla flygplatser utmanande både från ett logistiskt och miljömässigt perspektiv, säger Eivind Roald.

- Vi vill göra digital läsning av magasin tillgänglig för så många som möjligt, säger Per Hellberg, verkställande direktör på Readly. Vår prenumerationsmodell med ett fast månadspris för allt du vill läsa är grunden för detta, men samtidigt är det viktigt att vi skapar samarbeten med andra aktörer för att nå ut så brett som möjligt. Vårt nya samarbete med SAS är ett viktigt exempel på detta, där SAS passagerare nu får tillgång till ett unikt bibliotek av svenska och internationella tidskrifter från sammanlagt tio länder.

För mer information, kontakta:
Per Hellberg, vd Readly International AB
070-910 74 10, per.hellberg@readly.com

Om Readly
I Readly får läsare obegränsad tillgång till närmare tusen svenska och internationella tidskrifter i ett ständigt växande digitalt bibliotek. Readly erbjuder också en boktjänst med tusentals böcker för obegränsad läsning, och har nyligen även introducerat en version med svenska dagstidningar. De första två veckorna är gratis för användaren, därefter kostar obegränsad tillgång till alla tidskrifter och böcker 99 kronor per månad för respektive tjänst. I priset ingår då användning på fem olika enheter, vilket gör att hela familjen kan använda samma abonnemang. Självklart kan man som användare spara och dela innehållet med sina vänner via sociala medier. Det går också att söka på innehållet i alla tidningar som finns i tjänsten. Antalet tidningar och boktitlar växer kontinuerligt, och det aktuella utbudet finns på www.readly.com