Följ Readly AB

Readly laddar med nya medarbetare

Pressmeddelande   •   Jan 22, 2015 14:52 CET

Från vänster till höger, Lovisa, Petter, Sara och Rasmus

Den digitala lästjänsten Readly fortsätter att växa, både när det gäller antalet titlar och medarbetare. Under hösten och fram tills nu har fyra nya medarbetare förstärkt företagets marknadsavdelning.

- Till vår stora glädje har många upptäckt Readly under det senaste året, så vi är extra nöjda med att vi får förstärkning på marknadssidan, säger Annika Ismarker, nordisk marknadschef på Readly.

Petter Bäcklund är grafisk designer och kommer senast från en praktik på Google. Han har även frilansat som grafisk designer. Petter började på Readly i september 2014.

Rasmus Bengtsson jobbar som digital manager på Readly, där han även jobbar med annonser. Även han är anställd sedan september. Rasmus har en examen från Hyper Island.

Sara Rönnkvist är CRM-ansvarig på Readly sedan november 2014. Hon kommer senast från en tjänst som operativt CRM-ansvarig på 3.

Lovisa Friberg är marknadskoordinator och kommer senast från Titan Television där hon var projektledare. Hon började på Readly i januari 2015.

Samtidigt fortsätter Readly att fylla på med fler intressanta titlar i det digitala biblioteket, nu senast Café, Femina, MåBra och Allas från Aller Media.

För mer information, kontakta:

Annika Ismarker, Nordisk marknadschef Readly International AB

0708-575729, annika.ismarker@readly.com

I Readly får läsare obegränsad tillgång till flera hundra svenska och internationella tidskrifter i ett ständigt växande digitalt bibliotek. Dessutom finns det ett stort utbud av boktitlar för hela familjen. De första två veckorna är gratis för användaren, därefter kostar obegränsad tillgång till alla tidskrifter eller böcker 99 kronor per månad. I priset ingår då användning på fem olika enheter, vilket gör att hela familjen kan använda samma abonnemang. Självklart kan man som användare spara och dela innehållet med sina vänner via sociala medier. Antalet tidskrifter och boktitlar växer kontinuerligt och det aktuella utbudet finns på, www.readly.com