Följ Readly AB

Readly nomineras till utmärkelsen Guldmobilen inför årets Mobilgala

Pressmeddelande   •   Nov 01, 2013 10:09 CET

Den växjöbaserade tjänsten Readly har efter bara åtta månader på marknaden nominerats i kategorin Årets Medietjänst på Mobilgalan den 7 november. I kategorin får Readly sällskap av namnkunniga tjänster som Netflix och Spotify.

Readly lanserades i mars i år och har på kort tid knutit en mängd tidskriftsförlag till sig. Inom ett par veckor lanseras tjänsten också i USA och nomineringen till Guldmobilen på hemmplan ses som en bekräftelse på att Readly är rätt för både förlag och läsare.

- Att på bara åtta månader etablera sig i en kategori med tjänster som Netflix, Spotify och Viaplay är hedrande. Det vore kul att ta hem en Guldmobil från galan men bara nomineringen är en fjäder i hatten, säger Ola Grahn, Nordenchef på Readly.

Under november lanseras Readly i USA och under 2014 planerar man att etablera sig i Storbritannien, Tyskland och övriga Norden.

För mer information kontakta

Ola Grahn, Nordenchef Readly Sweden AB, 070-570 69 04, ola.grahn@readly.com

Om Readly

I Readly får läsare obegränsad tillgång till hundratals tidningar i en digital tidningskiosk. Det är gratis att prova ett nummer av varje tidskrift på Readly. För den som vill ha obegränsad tillgång kostar det 99 kronor per månad. Readly har funktioner kopplade till Facebook och du kan dela artiklar med vänner. Antalet tidskrifter och titlar växer kontinuerligt, just nu hittar du alla titlar på https://se.readly.com/sv/catalog

Om Mobilgalan

Mobilgalan är den gala som varje år sedan år 2000 premierar de bästa produkterna, tjänsterna och insatserna inom mobilbranschen.

Galan anordnas i år den 7:e november på Berns Salonger och samlar de viktigaste beslutsfattarna inom mobilvärlden. Under galakvällens prisceremoni tillkännages årets främsta innovatörer och bästa mobilföretag. Läs mer här: http://www.mobilgalan.se/


Bifogade filer

PDF-dokument