Följ Readly AB

Readly och Frida Förlag inleder samarbete - förlagets samtliga titlar görs tillgängliga i appen

Pressmeddelande   •   Sep 04, 2014 10:33 CEST

Frida Förlag blir nästa storförlag att anslutas till Readlys redan breda utbud av digitala tidskrifter. Frida Förlag säljer över 2,5 miljoner tryckta tidningar varje år, och förlagets titlar når varje månad 500 000 unga kvinnor. Det innebär hela 6 miljoner läsare per år.

-  Detta är en stor möjlighet för oss och en viktig del i vår strategi att göra våra titlar ännu mer tillgängliga för vår målgrupp. Vi märker tydligt hur våra läsare tillbringar allt mer tid online i mobiltelefon och på surfplattor och vi vill förstås finnas där våra läsare är, säger Anders Juhlin, förlagschef på Frida Förlag.

Readly är en app med tusentals svenska och engelskspråkiga magasin och böcker som går att läsa på alla mobila enheter. Nu är det alltså klart att även Frida Förlags många populära titlar, såsom Frida, Solo, Veckans Nu och ShapeUp, kommer att bli tillgängliga i appen såväl i Sverige som på 48 andra internationella marknader.

-  Vi är förstås oerhört stolta över att ytterligare ett av Sveriges ledande förlag väljer att samarbeta med oss, säger Stefan Ohlsson, Chief Content Officer på Readly. Vi är inne i en expansiv fas, och just detta samarbete är väldigt viktigt i vår ambition att nå tjejer och kvinnor i olika åldrar, allt för att stimulera läsning. Vi ser med glädje fram emot ett framgångsrikt samarbete tillsammans med Frida Förlag, säger Stefan Ohlsson avslutningsvis. 


Om Readly

I Readly får läsare obegränsad tillgång till flera hundra svenska och internationella tidskrifter i ett ständigt växande digitalt bibliotek. Dessutom finns det ett stort utbud av boktitlar för hela familjen. De första två veckorna är gratis för användaren, därefter kostar obegränsad tillgång till alla tidskrifter eller böcker från 99 kronor per månad. I priset ingår då användning på fem olika enheter, vilket gör att hela familjen kan använda samma abonnemang. Självklart kan man som användare spara och dela innehållet med sina vänner via sociala medier. Antalet tidskrifter och boktitlar växer kontinuerligt, och det aktuella utbudet finns på www.readly.com

Om Frida Förlag

Frida Förlag är Sveriges i särklass mest framstående förlag för att nå unga kvinnor. Frida Förlag ger ut en mängd tidskrifter och publikationer, några av de mest kända varumärkena är Frida, Solo, ShapeUp, Glitter och Veckans Nu. 


Bifogade filer

PDF-dokument