Följ Readly AB

Readly satsar på tillväxt – rekryterar ny Chief Growth Officer

Pressmeddelande   •   Jun 14, 2018 09:00 CEST

Robert Kviby, Chief Growth Officer på Readly

Stockholm, Sverige den 14 juni 2018: Magasinappen Readly fortsätter sin tillväxtresa med en nyckelrekrytering. Robert Kviby, med erfarenhet från e-handel och prenumerationstjänster, rekryteras till den nyinrättade rollen, Chief Growth Officer.

Robert Kviby har över 20 års erfarenhet från ledande roller inom e-handel och prenumerationstjänster, främst inom olika bolag i MTG-koncernen, där han både har varit produktchef, marknadschef och VD.

"Readly är på frammarsch, vi har dubblat vår omsättning det senaste året. Denna rekrytering är en del av vår fortsatta satsning med målet att växa Readly, både internationellt och på våra befintliga marknader. Med Robert ombord stärker vi vårt kunnande gällande digital kundanskaffning väsentligt”, säger Jörgen Gullbranson, VD på Readly.

Senast kommer Robert från rollen som Executive Vice President på C More där han framgångsrikt ledde arbetet med att skala upp erbjudandet och öka tillväxten. Tillsammans med sitt team lyckades Robert väl - under hans tid utsågs C More till den snabbast växande streamingtjänsten i Sverige tre år i rad av Mediavision. Under våren 2018 tillträdde han som Chief Growth Officer på Readly, en nyinrättad roll som visar på företagets fokus framöver.

– ”Vi befinner oss i en spännande fas, och för någon som är ägnar mycket tid åt leta upp och läsa intressanta artiklar, är det självklart lite av ett drömjobb att få leda growth teamet på ett bolag som Readly. Vi ser att efterfrågan på kvalitetsinnehåll från betrodda källor ökar i takt med dataintrång och fake news, och det finns inget bolag i kategorin som är så väl positionerat som Readly att möta den”, säger Robert Kviby, CGO på Readly.

Readly är en digital tjänst som ger användarna obegränsad tillgång till mer än 3 200 nationella och internationella magasin i en app. Tjänsten är snabb, enkel att använda och varje användare får dessutom obegränsad läsning på upp till 5 enheter, hela familjen kan alltså använda samma abonnemang. Flera smarta funktioner som favoritmarkering, sökfunktion i artiklar och offlineläsning till resan, gör det lättare för användaren att utnyttja Readly till fullo.

Readly grundades i Sverige 2013 och har idag har ett 50-tal anställda. Readlys app finns tillgänglig i hela världen med huvudfokus på Sverige, Tyskland och Storbritannien.

www.readly.com