Följ Readly AB

Readly stärker utbudet

Pressmeddelande   •   Sep 08, 2014 10:37 CEST

Readly International lanserar ytterligare tidskrifter i sitt utbud, bland annat brittiska GamesMaster, svenska Frida och den nya svenska tidningen A Game of Thrones som bygger på den populära tv-serien med samma namn.

Readly har sedan starten år 2013 samlat ett växande antal svenska och internationella tidskrifter i sitt utbud. I dag erbjuder tjänsten obegränsat läsande av nästan 200 svenska och över 350 utländska tidningar för 99 kronor per månad.

Utbudet växer hela tiden. Under sommaren har man lagt till närmare 100 svenska och internationella tidskrifter och etablerat samarbete med ett tjugotal nya förlag i fem länder, bland annat Frida Förlag i Sverige.

– Det faktum att vi på någon månad adderat ytterligare ett femtiotal titlar till vårt utbud är ett bevis på att vår affärsmodell med obegränsat läsande för en låg månatlig avgift uppskattas av förlagen. För oss som företag innebär det att vi har ett ännu starkare erbjudande till konsumenterna, säger Stefan Ohlsson som ansvarar för alla förlagssamarbeten på Readly International.

Svenska titlar som tillkommit efter sommaren är:
A Game of Thrones, (Apart förlag AB)
De största slagen under andra världskriget (First Publishing Group AB)
Frida (Frida Förlag)
Frida Story (Frida Förlag)
Glitter (Frida Förlag)
Kom igång med (First Publishing Group AB)
Magasinet Skåne (Mediavänner AB)
Mat & Vänner (Mediavänner AB)
The Walking Dead, (Apart förlag AB)
Veckans Nu (Frida Förlag)

Bland de nya internationella titlarna finns:
Classical Music (Rhinegold Publishing)
Cooking with Paula Deen (Hoffman Media)
GamesMaster (Future Publishing)
HFN (Macfadden HFN)
Muscle & Fitness Magazine (Weider Publishing)
OK! Magazine (Northern & Shell)
Yachts and Yachting (Chelsea Magazine Company)

En fullständig lista över alla titlar som ingår i Readlys svenska och internationella utbud hittar du på https://se.readly.com/products/magazines

För mer information, kontakta:
Stefan Ohlsson, Chief Content Officer, Readly International AB
070- 642 24 01, stefan.ohlsson@readly.com

Om Readly
I Readly får läsare obegränsad tillgång till flera hundra svenska och internationella tidskrifter i ett ständigt växande digitalt bibliotek. Dessutom finns det ett stort utbud av boktitlar för hela familjen. De första två veckorna är gratis för användaren, därefter kostar obegränsad tillgång till alla tidskrifter eller böcker från 99 kronor per månad. I priset ingår då användning på fem olika enheter, vilket gör att hela familjen kan använda samma abonnemang. Självklart kan man som användare spara och dela innehållet med sina vänner via sociala medier. Antalet tidskrifter och boktitlar växer kontinuerligt, och det aktuella utbudet finns på www.readly.com

Bifogade filer

PDF-dokument