Följ Readly AB

Vad vill du läsa om i dag? Readly it!

Pressmeddelande   •   Dec 17, 2014 15:34 CET

Nu lanserar Readly sin enkla sökfunktion som gör det möjligt för användaren att söka efter favoritämnet i hundratals tidningar.

Vad är du intresserad av? Kim Kardashian, kameror eller korsstygn? Den senaste uppdateringen av den svenska digitala lästjänsten Readly gör det möjligt för användaren att snabbt och enkelt hitta artiklar som handlar om en viss hobby eller är skrivna av en särskild skribent.

- Den nya sökfunktionen kan revolutionera hur vi läser magasin och dagstidningar, och det ska bli spännande att se hur våra användare tar den till sig. Mycket av materialet som finns i tidskrifter finns inte finns inte tillgängligt på nätet, men nu gör vi allt innehåll i Readly sökbart. Vi kommer att ytterligare utveckla tjänsten efter hand beroende på vad läsarna vill ha, säger Mats Rönne, global marknadschef på Readly International.

Sökresultatet sorteras efter publiceringsdatum. Därefter filtreras resultatet efter användarens inställningar, som till exempel land eller språk. Även tidningarnas annonser kommer med, förutsatt att de består av text.

Just nu består Readlys digitala bibliotek av över 10 000 utgåvor och 800 titlar, allt från Rolling Stone och franska Elle till Hänt i Veckan, Veckans Affärer och Computer Sweden. Bland de representerade förlagen finns bland andra Aller, LRF och Plaza i Sverige samt amerikanska Bauer och Bonnier.

För mer information, kontakta:

Mats Rönne, global marknadschef/CMO, Readly International

Tel: 0705 90 50 50, mats.ronne@readly.com

I Readly får läsare obegränsad tillgång till flera hundra svenska och internationella tidskrifter i ett ständigt växande digitalt bibliotek. Readly erbjuder också en boktjänst med tusentals böcker för obegränsad läsning, och har nyligen även introducerat en pilotversion med svenska dagstidningar. De första två veckorna är gratis för användaren, därefter kostar obegränsad tillgång till alla tidskrifter och böcker 99 kronor per månad för respektive tjänst. I priset ingår då användning på fem olika enheter, vilket gör att hela familjen kan använda samma abonnemang. Självklart kan man som användare spara och dela innehållet med sina vänner via sociala medier. Antalet tidningar och boktitlar växer kontinuerligt, och det aktuella utbudet finns på www.readly.com