Följ Readly AB

Veckans Affärer i Readly

Pressmeddelande   •   Aug 13, 2013 15:00 CEST


Börs, finans, innovation och hållbarhet. Två tunga titlar adderas i sortimentet hos den digitala tidningskiosken Readly. Veckans Affärer och Veckans Affärer Hållbarhet finns tillgängliga från och med idag.

– Det är ett sant nöje att erbjuda Veckans Affärer och Veckans Affärer Hållbarhet till våra läsare. Vårt utbud stärks och breddas ytterligare på ett sätt som gynnar både våra partnerförlag och läsare, säger Ola Grahn, vd för Readly Sweden AB.

På kort tid har Readly fått ett stabilt fotfäste och sedan lanseringen i mars har man snart tredubblat sitt sortiment. Samtidigt växer antalet betalande kunder stadigt.

– Vi ligger över våra estimat och är naturligtvis glada för det, men vi har bara precis börjat. Det är framåt som gäller och vi vill skapa en bra affär för våra partnerförlag och den självklara digitala tidningskiosken för tidningsläsaren, säger Ola Grahn.

Readly lanserades den 18 mars i år och var först ut på den svenska marknaden med ett brett sortiment till fast månadspris. Med Readly får du tillgång till hundratals tidskrifter direkt i läsplattan och telefonen för 99 kronor i månaden.

– Vi ser att Readly har stor potential. Vårt mål är att hitta nya intäktsströmmar och nå fler läsare. Det finns ingen anledning att sitta och vänta när tåget går, säger Ulf Skarin, chefredaktör på Veckans Affärer.

Readly förhandlar med förlag och presenterar nya tidskrifter löpande. Inom kort kommer även bolaget att expandera till övriga Norden och USA.

För mer information, kontakta:

Ola Grahn, vd Readly Sweden AB: 070-570 69 04, 

ola.grahn@readly.com

Per Hellberg, vd Readly International AB, per.hellberg@readly.com

Ulf Skarin, chefredaktör Veckans Affärer, 08 - 736 31 02, ulf.skarin@va.se

Om Readly

I Readly får läsare obegränsad tillgång till hundratals tidningar i en digital tidningskiosk. Det är gratis att prova ett nummer av varje tidskrift på Readly. För den som vill ha obegränsad tillgång kostar det 99 kronor per månad. Readly har funktioner kopplade till Facebook och du kan dela artiklar med vänner. Antalet tidskrifter och titlar växer kontinuerligt, just nu hittar du alla titlar på https://se.readly.com/sv/catalog


Bifogade filer

PDF-dokument